Wat zijn long life rozen?

De mooiste rozen worden geselecteerd van zodra ze hun optimale ontwikkelingsstadium bereikt hebben en worden op een speciale, gepatenteerde manier behandeld waarbij hun natuurlijke sappen vervangen worden voor een vloeibaar mengsel van 100% plantaardige en biologische afbreekbare stoffen. De long life rozen bewaren door dit proces hun natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en hun uitstraling. De long life rozen gaan ongeveer een jaar mee als je onze richtlijnen opvolgt... 

Onze 'showroom'

Wij zijn voornamelijk een webshop, maar we bieden de mogelijkheid aan om bij ons thuis de rozen te bekijken. Na afspraak bent u steeds welkom voor een vrijblijvend bezoek! Er zullen steeds voldoende dozen en glazen met long lasting rozen tentoongesteld staan. Heeft u speciale verzoeken?! Aarzel niet om eens binnen te springen! Kom dus zeker eens langs, de rozen zien er in het echt nog beter uit dan op de foto's!

Afhalen

Afhalen is steeds mogelijk na afspraak. Vul jouw gegevens steeds correct in zodat het maken van een afspraak vlot verloopt.

Levering

Ondanks onze hoogwaardige materialen blijven de flowerboxen, glazen vrij fragiel. We kunnen via de pakketpost niet garanderen dat er zorgzaam wordt omgegaan met onze producten. Hierdoor bezorgen we zelf onze rozen, na afspraak via sms of mail, aan huis. € 9,95 per levering in heel België. Is het aankoop bedrag hoger dan €50, dan is de levering GRATIS. Het is ook mogelijk om voor een express levering te kiezen: hiervoor rekenen we € 24,95. Uw bestelling zal dan binnen de 24u geleverd worden (indien de rozen op voorraad zijn).

Betaling

De betaling zal steeds gebeuren bij afhaling of levering. De betaling kan contant gebeuren of via de bancontact applicatie op jouw smartphone. Bij levering op een ander adres vragen wij om het geld over te schrijven en een bewijsje te sturen.