top of page
Royal Rose: About

Wat zijn long life rozen?

De mooiste rozen worden geselecteerd van zodra ze hun 'mooist zijn' en worden op een speciale, gepatenteerde manier behandeld waarbij hun natuurlijke sappen vervangen worden voor een vloeibaar mengsel van 100% plantaardige en biologische afbreekbare stoffen. De long life rozen bewaren door dit proces hun natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en hun uitstraling. De long life rozen blijven minstens een jaar mooi. In aankoop zijn deze long life rozen wel duurder, maar ze zijn dit zeker waard en bieden je een lange tijd van zorgeloos genieten, fleuren je interieur op en zijn heel duurzaam. In onderhoud zijn ze super gemakkelijk, want je hoeft ze helemaal geen water te geven.

Onze 'showroom'

Wij zijn voornamelijk een webshop, maar we bieden de mogelijkheid aan om bij ons thuis de rozen te bekijken. Na afspraak bent u steeds welkom voor een vrijblijvend bezoek! Er zullen steeds voldoende dozen en glazen met long life rozen tentoongesteld staan. Heeft u speciale verzoeken?! Zoekt u een bepaalde kleur of wil je graag de rozen in het écht zien?  Aarzel niet om eens binnen te springen! Kom dus zeker eens langs, de rozen zien er in het echt nog beter uit dan op de foto's!

Afhalen

Afhalen is steeds mogelijk na afspraak. Contacteer ons via mail (info@royalrose.be) of stuur ons een sms (0479/ 44 99 27). We bekijken samen met u wanneer de bestelling het best afgehaald kan worden.

Levering

Onze flowerboxen en rozen in glaswerk zijn vrij fragiel. We kunnen via de pakketpost niet garanderen dat er zorgzaam wordt omgegaan met onze producten. Hierdoor bezorgen we zelf onze rozen, na afspraak via sms of mail, aan huis.

In gemeenten: Berlaar, Lier en Koningshooikt leveren we gratis.

In gemeenten: Putte, Kessel, Nijlen, Bevel, Itegem en Heist- op-den-Berg leveren we gratis vanaf een aankoop hoger dan 50€, lager wordt er 9,95€ per levering aangerekend.

Verder leveren dan deze gemeenten?

Binnen provincie Antwerpen: 20€

Buiten provincie Antwerpen: 30€ 

In overleg bekijken we samen met u wanneer de rozen geleverd kunnen worden.

Express bestelling? Leveren binnen de 24u? Dit is mogelijk als de gekozen rozen in verraad zijn.

Hiervoor wordt wel een meerkost aangerekend, dit afhankelijk van de locatie en bestelling.

Betaling

De betaling zal steeds gebeuren bij afhaling of levering. De betaling kan contant gebeuren of via de bancontact applicatie op jouw smartphone of via Payconiq. Bij levering op een ander adres vragen wij om het geld over te schrijven en een bewijsje te sturen.

Royal Rose: betaling
Royal Rose: levering
Royal Rose: afhalen
Royal Rose: showroom
bottom of page